Kennismaken met Bujinkan... dat kan!

Zoekt u een uitdagende activiteit of organiseert u iets waar demonstratie van Japanse krijgskunst meerwaarde kan bieden, dan zijn wij u graag van dienst met een initiatie of demonstratie. Zie onze gegevens op de contactpagina voor verdere informatie of boekingen.


Initiatie

  • Doel: Tijdens een initiatie wordt een aantal technieken getoond uit onze krijgskunst. Het publiek zal zelf deze technieken kunnen uitproberen en krijgt hiervoor de nodige begeleiding van onze instructeurs. Hiervoor is geen voorkennis van gevechtsport of krijgskunst nodig. Desgewenst kan een initiatie ook gecombineerd worden met een presentatie waarin het historisch kader en de verschillende aspecten en wapens van de krijgskunst wordt geschetst.
  • Duur: Een initiatie duurt minimum 1 uur tot maximum 3 uur. De optionele presentatie duurt minstens 15 minuten. Meerdere sessies op eenzelfde dag zijn mogelijk.
  • Te voorzien door de aanvrager: Een ruimte van minstens 30m² om de initiatie te geven. Indien het weer het toelaat kan dit een grasveld zijn. Als de initiatie binnen doorgaat zijn matten aangewezen. Een tweetal tafels zijn ook praktisch. Parkeerplaatsen voor onze medewerkers dichtbij de locatie van het event. Verzekering voor alle personen die de initiatie volgen en geen lid zijn van Bujinkan Dojo Oostkamp vzw.
  • In het geval van een presentatie: Een zaal met projector en projectiescherm.
  • Bujinkan Dojo Oostkamp vzw voorziet: Instructeurs voor de begeleiding van de groep (ongeveer 1 instructeur per 10 personen, met een minimum van 2 instructeurs); wapens en demonstratiemateriaal; promotiemateriaal zoals flyers, wapens, vlaggen etc.

Demonstratie

  • Doel: Tijdens een demonstratie wordt een voorstelling gegeven van uiteenlopende technieken met en zonder wapens. We tonen een aantal kata's uit diverse scholen van onze krijgskunst. Desgewenst kan een demonstratie ook gecombineerd worden met een presentatie waarin het historisch kader en de verschillende aspecten en wapens van de krijgskunst wordt geschetst.
  • Duur: Een demonstratie duurt minimum 30 minuten tot maximum 1 uur. De optionele presentatie duurt minstens 15 minuten. Meerdere sessies op eenzelfde dag zijn mogelijk.
  • Te voorzien door de aanvrager: Een ruimte van minstens 30m² om de demonstratie te geven . Indien het weer het toelaat kan dit een grasveld zijn. Als de initiatie binnen doorgaat zijn matten aangewezen. Een tweetal tafels zijn ook praktisch. Parkeerplaatsen voor onze medewerkers dichtbij de locatie van het event.
  • In het geval van een presentatie: Een zaal met projector en projectiescherm.
  • Bujinkan Dojo Oostkamp vzw voorziet: Demonstranten voor een spetterende show; wapens en demonstratiemateriaal; promotiemateriaal zoals flyers, wapens, vlaggen etc.

De kostprijs wordt bepaald op basis van de tijdsduur, de verplaatsingskost en de hoeveel trainers die aanwezig moeten zijn. U kan hiervoor steeds vrijblijvend contact opnemen met onze club.

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren