Wij zijn opnieuw gestart met onze trainingen. Check onze Facebookpagina of neem contact met ons op voor de laatste informatie.

Gasttraining april 2015

Krijgskunst is zeer veelzijdig en iedereen moet wat zijn eigen weg vinden. Omdat het niet altijd eenvoudig is ergens anders te trainen om nieuwe ideeën op te doen proberen we ook stelselmatige eens een gasttrainer aan te trekken. Op 24 april liep Daan Beheydt langs. Daan is een oudgediende bij Dojo Oostkamp maar verkaste ondertussen naar het verre "Limburg" - neen Gestel, da's Antwerpen slimmerik - ok, de andere kant van het land dus. Daar traint hij en geeft hij ook les in de broederdojo te Turnhout bij Werner Van Hoye.

 

De training focuste op katana tegenover jo, zwaard tegen stok dus met enkele kata's uit de Kuki Shinden Ryu

Het was in elk geval een interessante training en een leuk weerzien. Zeker voor onze secretaris. Daan en Wim startten immers samen in Oostkamp, "En niet in 1999 zoals op de website staat, maar al in 1998" merkte Wim op, "dat leeftijdsverschil van 3 maanden, heeft blijkbaar al serieus effect op het geheugen…". Enkele steken boven en onder water later volgde natuurlijk "moeten we niet nog eens sparren… " Vanzelfsprekend eindigde dit zonder winnaar of verliezer maar er werd heel wat bijgeleerd en (stok)oude banden werden weer aangehaald (zeker toen beiden het verbond van weleer tegen kleine broer Brecht lieten herleven).

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren