Parkpop 2015, nachtelijke afbraak

In de nacht van 23 augustus 2015 op  24 augustus 2015 was het weer zo ver: de afbraakwerken aan Parkpop.  Vorig jaar werd voor het eerst besloten door de club om in te gaan op een vraag van de organisatie van Parkpop om te helpen met de afbraak van (de accommodatie van) het festival, wat voor een mooie meevaller zorgt voor onze clubkas..

Om middernacht stonden enkele dapperen klaar om opnieuw dit werk aan te vatten. In vergelijking met vorig jaar waren er enkele verbeteringen en duidelijkere afspraken, waardoor we met enkelen heel goed wisten wat er moest gebeuren en hoe bv. tafels en stoelen gestapeld dienden te worden. Net als vorige jaar vlogen we er opnieuw 'volle bak' in en slaagden we erin om de afgesproken werken tegen 06.00u af te werken. Na 06.00u bleven nog twee dapperen ter plaatse tot 11.30u om nog enkele bijkomende werken te doen. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hielden we het ook dit jaar droog.

Veel dank vanwege het bestuur aan iedereen die dit jaar heeft meegeholpen en hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw verwachten, want wij kregen nu reeds de uitnodiging om ook volgend jaar weer paraat te staan.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren