Ondertussen... herfstupdate

Ondertussen is het nieuwe seizoen alweer even van start gegaan. De administratieve molen van inschrijvingen en verzekeringen is (bijna) helemaal doorgedraaid. Toch tijd om even terug te blikken op de afgelopen maanden. Alvast ook nog even meegeven, op Wapenstilstand, vrijdag 11 november is er geen trainig. Met de feestdag is de sporthal gesloten.

Augustus - Dank aan iedereen die meehielp met de afbraak van Parkpop. In de nacht van 21 op 22 augustus 2016 was het weer tijd voor onze jaarlijkse afspraak met Parkpop. Dit jaar was er een positief en een negatief punt. Het positief punt was dat er heel wat vrijwilligers ter beschikking stonden, het negatief punt was dat het weer niet echt wilde meespelen.

Hopelijk kunnen we ook volgend jaar weer beroep op jullie doen! Andere geïnteresseerden zijn evident altijd van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde (en minder werk voor elk)!

Oktober - Opnieuw werd er een gasttraining georganiseerd. Ditmaal nodigden we op 7 oktober Dominique Adriaens uit die reeds van in den beginne deel uitmaakt van de Bujinkan-familie in België. Dominique traint voor het ogenblik bij Wouter en Koen Robbens in de dojo van Wortegem-Petegem.

Dominique startte al in 1989 met Bujinkan onder Benedikt Sas. Rond 1991 startte hij zijn eigen dojo in Oudenaarde die bleef bestaan tot 2001. Verschillende huidige leden en zwarte gordels van de Bujinkan startten hun training indertijd onder Dominique. In 1992 ging Dominique ook naar Japan waar hij trainde onder Hatsumi en zijn rechtstreeks leerlingen.

Dominique is ook de mede-oprichter van de VZW Bujinkan Belgium (hij was indertijd de secretaris voor enkele jaren). Door omstandigheden was trainen in de periode 2001-2014 niet echt een optie maar ondertussen kon hij de draad weer oppikken in Wortegem-Petegem bij Wouter en Koen Robbens.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren