Wij zijn opnieuw gestart met onze trainingen. Check onze Facebookpagina of neem contact met ons op voor de laatste informatie.

Nieuwpoortse nieuwjaarsactiviteit

Voor Bujinkan Dojo Oostkamp betekent een "nieuwjaarsactiviteit" dat die activiteit vóór 31 december van het nieuwe jaar plaats vindt. Zo bracht de nieuwjaarsactiviteit 2016 ons tijdens een iets frissere 17 december in het prachtige Nieuwpoort. Hoe prachtig Nieuwpoort dan wel is werd ons kundig uiteengezet door onze eigenste milicien bij de sapeurs-pontonniers die ook bijklust als stadsgids.

Het was een echte toch door Nieuwpoort doorheen de eeuwen, van gevechten tussen Spanjaarden en Hollanders, heksenverbrandingen en excuses hiervoor, het prille begin van Nieuwpoort als toeristische trekpleister, tot WOI. We zijn nu ook volledig mee in het verschil tussen een inundatie en een overstroming, zeker nadat we dit spontaan in de praktijk brachten in een lokale afspanning. Dit bood ons namelijk voldoende de mogelijkheid ons te inunderen met bijpassende lokale bieren.

Op het afsluitend diner namen we ook nog even tijd om onze voorzitter even te huldigen een kwarteeuw (suggesties om een omschrijving te vinden die hem nog ouder laten lijken zijn vanzelfsprekend welkom) met Bujinkan bezig zijn is toch al een vermeldenswaardige prestatie.

Bij deze nog eens dank aan onze wapenmeester/stadsgids voor het warme onthaal die ons de buitentemperatuur spontaan deed vergeten.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren