Seizoensafsluiter

Met de zomermaanden voor de deur kunnen we terugblikken op terugblikken op een geslaagd seizoen. We mochten een paar nieuwe leden verwelkomen. We namen afscheid van onze wapenmeester, die voor enkele jaren andere oorden opzoekt. Ook de whiskyavond, de nieuwjaarsactiviteit in Nieuwpoort, de gastrainingen, … roepen leuke herinneringen op.

In de komende weken gaan we er wel even tussenuit. Op 7 juli sluiten we het seizoen 2016-2017 af.

Een vooruitblik op het nieuwe seizoen, we gaan opnieuw van start op vrijdagavond 11 augustus, is alvast veelbelovend. Bujinkan Dojo Oostkamp ging in 1992 van start en dit 25 jaar bestaan willen we niet zomaar laten passeren, maar eerst moeten de ideeën nog wat meer vorm krijgen. Weliswaar met een iets recentere start, is ook onze whiskyavond met de vijfde editie aan een jubileum toe (weet er trouwens iemand waar we een kilt kunnen vinden…).  Er staan ook al een aantal initiaties en  sportdagen gepland en zoals steeds vind je ons op vrijdagavond van 20u30 tot 22u30 terug in de matsportenzaal van de Valkaart.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

We wensen jullie alvast en prettig verlof, hopelijk zijn jullie volgende week talrijk aanwezig op de laatste training van het seizoen en mogen we jullie de tweede week van augustus weer verwelkomen voor de start van een nieuw seizoen.

P.S. Mocht je nog leesvoer zoeken om de zomer door te komen… Tales of Old Japan, van Algernon Bertram Freeman-Mitford, Lord Redesdale, uit 1871, biedt een mooie bloemlezing van Japanse verhalen, mythes en gebruiken zoals onder meer het verhaal over de 47 Ronin. Je kan hier gratis dit als e-book downloaden.

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren