Wij zijn opnieuw gestart met onze trainingen. Check onze Facebookpagina of neem contact met ons op voor de laatste informatie.

Seizoensterugblik

Ondertussen startte het nieuwe seizoen weer. De afgelopen maanden bleef het hier wat stil op de site, maar we geven graag even een terugblik op het afgelopen seizoen.

De 5de editie van de whiskyavond, werd met een tweede passage door Schotland, door de aanwezigen weer zeer gesmaakt.

We waren vanzelfsprekend ook opnieuw in de weer om Japanse cultuur en krijgskunst kenbaar te maken bij het grote publiek. Een ondertussen vaste afspraak hierbij, is de demonstratie op de Japanse week van Caritas.

Het prachtige zomerweer liet ook toe om in open lucht te trainen en dat biedt ook de gelegenheid om eens wat ongewonere oefeningen op het programma te zetten zoals tameshigiri.

Naast zware inspanningen tijdens training gaven we ook het beste van onszelf voor Parkpop. Een vaste afspraak in het zomerprogramma is immers de onze afbraak- (neen, geen after-)party. Onze voorzitter vatte op Facebook alles samen in de ruwe cijfers over versleurde vloerplaten, stagebarriers en dranghekkens en de foto's scheppen ook wel een duidelijk plaatje. Voor de volgende editie zijn extra helpende handen meer dan welkom. Leg alvast de nacht van zondag 18 op maandag 19 augustus 2019 (dus voornamelijk 19 augustus om uit te rusten) vast in je agenda.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren