Wij zijn opnieuw gestart met onze trainingen. Check onze Facebookpagina of neem contact met ons op voor de laatste informatie.

Zomerafsluitende activiteit 2021

Na een lange periode van coronamaatregelen die ons verhinderden om - al te gezamenlijke - activiteiten te organiseren, was het nu eindelijk het moment om iedereen nog eens voor een activiteit, buiten de ondertussen meer reguliere trainingen, in levende lijve te ontmoeten. We wilden onze leden natuurlijk ook wat meer bieden dan eens "gewoon" (tja, zo gewoon is dat tegenwoordig ook weer niet) eens samen iets te gaan eten, vandaar dat we dit combineerden met een iets actiever moment vooraf: een initiatie suppen.

Na wat instructies op het droge mochten we het suppen, anders gezegd stand-up paddleboarding of peddelsurfen, al snel zelf ervaren. Na eerste voorzichtige stappen op het water (op de plank, uiteraard, zo verlicht zijn we nu ook weer niet), komen er al snel bijkomende instructies en tips om weer dat stapje verder te gaan. En hoewel deze zeer begrijpelijk zijn, bleek de praktische uitvoering ervan echter vaak minder evident. Maar beetje bij beetje kregen we het suppen wat beter onder de knie. Sommigen voelen zich zelfs zo zelfzeker dat ze meer en meer bezig zijn met anderen in het water te krijgen dan met zelf uit het water te blijven...

Van achteraan op de plank kan je sneller draaien, ...
RONDdraaien! Niet omdraaien
Wie en sup graaft voor een ander ...
Correctie: torpedeert van een ander...
Krijgt een praktijkles fysica.

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Voor het verslaan van de honger en dorst konden we, eens terug op het droge gekomen, terecht in 't Spaans Tolhuis voor de nodige natjes (dit keer zonder zwemvest) en droogjes. Het prachtige (na)zomerweer, de unieke locatie en het aangename gezelschap leidden er dan ook toe dat terug naar huis vertrekken enkel aan zeer dwingende redenen lag...

Met dank aan Amanzie, en 't Spaans Tolhuis, ook om ons dit fotomateriaal te bezorgen, want zelf waren we te druk bezig met genieten. Jullie hebben ons prachtige momenten bezorgd!

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren