Whiskyavond, 24 februari 2018

Beste leden, vrienden en sympathisanten

Op zaterdag 24 februari 2018 organiseert Bujinkan Dojo Oostkamp een whiskyproefavond. Na het 25-jarig jubileum van de club, is ook de whiskyavond aan een feesteditie toe... Het is immers het vijfde jaar op rij dat we jullie hiervoor uitnodigen!

Net zoals vorig jaar worden jullie allen verwacht in "de Zuidleie", Valentijn Hennemanstraat 1, 8020 Moerbrugge (link Google Maps).

Onze geestrijke tocht start om 19u. Omdat alcohol niet zo goed combineert met een lege maag, worden broodjes voorzien.

Na Ierse whiskey, wereldwhiskies en een Europese editie, keren we nu even terug naar waar we begonnen, Schotland dus... maar met een volledig andere invulling dan de eerste editie!

Voor bobs en bobbettes of anderen die de beker - of beter het whiskyglas - liever aan zich voorbij laten gaan, wordt (fris)drank voorzien. 

Deelnameprijs:

  • met whisky: 25 euro
  • zonder whisky: 10 euro (2 frisdranken inbegrepen)

Voor een bijkomend drankje (geen whisky! of water van de kan) vragen we dit jaar opnieuw één euro.

Gelieve in te schrijven vóór 10 februari 2018, zodat we alles tijdig en in voldoende hoeveelheden kunnen voorzien.

Natuurlijk zijn ook partners, familieleden, vrienden en andere mensen van buiten Bujinkan meer dan welkom.

De inschrijving is pas gegarandeerd na betaling, ofwel op rekeningnummer BE91 9730 7065 9076 (Bujinkan Dojo Oostkamp vzw) - met vermelding in de mededeling van het aantal inschrijvingen met of zonder whisky, ofwel na betaling aan de bestuursleden.

Vragen e.a. via het e-mailadres bujinkanoostkamp@gmail.com of via de facebookpagina.  Indien jullie zouden zien dat er bepaalde mensen niet in de mailing zijn opgenomen, stuur dit gerust aan hen door.

 

Cadeautip... Als laattijdige cadeautip voor de feestdagen, of denk alvast aan Valentijn (al dan niet in jouw romantisch gezelschap) - je kan altijd iemand een plezier doen met een deelname aan deze whiskyavond - of voor de machiavellisten, schenk dit aan een bob(bette), dan heb je in elk geval veilig vervoer.

 

Trainingen

Elke vrijdag om 20u30 in De Valkaart, te Oostkamp

Meer informatie over:

Ons contacteren